Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek verimliliğinin de artacağına, lüks, konfor içinde olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Rüyada sarı gelinlik giymek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, daha sonra işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada gelinliğe sarılmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı gelinlik görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giydiğini evlendiğini görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, daha çok dünya malı edineceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğini başkasının giydiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Rüyada üzerinde gelinlik giymek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo gelinlik giymek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments