Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geliniyle kavga etmek

Rüyada geliniyle kavga etmek

Rüyada geliniyle kavga etmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada geliniyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada gelin kaynana kavgası görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinle kavga etmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada geliniyle kavga etmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal gelin görmek işinin en iyisi olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayırlı işlere girileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıya düşüreceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin eldiveni görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, böylece kendine güveneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments