Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin eldiveni görmek

Rüyada gelin eldiveni görmek

Rüyada gelin eldiveni görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, şansının kendisinden yana olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin eldiveni gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Rüyada gelin eldiveni görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, rahatsızlık duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli eldiven görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bere eldiven görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eldiven görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada eldiven çıkarmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada eldiven takmak rahat geçinerek yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yeni eldiven görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı eldiven görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments