Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal gelin görmek

Rüyada sakal gelin görmek

Rüyada sakal gelin görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal gelin gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada sakal gelin görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, işlerini hafifleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu sakallı görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, büyük bir makama geleceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin sakalını görmek hayat boyu çok sevileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı dede görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın sakalı görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada erkekte sakal görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ak sakal görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret eder.

Rüyada sakal birini öpmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments