Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle kavga etmek

Rüyada gelinle kavga etmek

Rüyada gelinle kavga etmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinle kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada geliniyle kavga etmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gelinle kavga etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin kaynana kavgası görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada geliniyle tartışmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin başı yapmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide gelin görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geline ağlamak fırsatların teker teker elden kaçacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments