Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği dövmek

Rüyada bir erkeği dövmek

Rüyada bir erkeği dövmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, huzurunun kaçacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dövmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada erkeği dövmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına yorulur.

Rüyada erkek dövmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeş dövmek kariyerinde atılım yapacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkek dövmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu dövmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments