Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü dövmek

Rüyada ölüyü dövmek

Rüyada ölüyü dövmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, mutluluğunun artacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hasret giderileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Rüyada ölüyü dövmek gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada ölü dövmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini dövmek yeni işlere girişileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü dövmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada ölünün dövdüğünü görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir ölüyü dövmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu dövmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş birini dövmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ayı dövmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments