Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki gelin görmek

Rüyada iki gelin görmek

Rüyada iki gelin görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada iki gelin gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Rüyada iki gelin iki damat görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızını gelin görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada tekrar gelin olduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet eder.

Rüyada siyah gelin arabası görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelin alıcı görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatsız gelin görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yaşamına bakacağına delalettir.

Rüyada gelinlik ve gelin görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments