Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin görmek

Rüyada gelinin görmek

Rüyada gelinin görmek maddi güç sahibi olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hatalarını düzelteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinin gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada gelin ayakkabı görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, stresten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek sorunlarının da çözüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, eline geçen malları tutamayacağına inanılır.

Rüyada gelin teli görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada evinde gelin görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek dertleri biteceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada damat ve gelin görmek sağlam bir kariyer edineceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada süslü gelin arabası görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evli gelin görmek kazançta zarar edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments