Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin çiçeğini atmak

Rüyada gelin çiçeğini atmak

Rüyada gelin çiçeğini atmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada gelin çiçeğini atmak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada gelin çiçeğini atmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada gelin çiçeği atmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada geline çiçek vermek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada gelin çiçeği görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gelin çiçeği görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek talihin yüzlerine güleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinden çiçek almak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments