Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin çiçeğini kapmak

Rüyada gelin çiçeğini kapmak

Rüyada gelin çiçeğini kapmak ayrılanların birleşeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarılarının devamının geleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada hastalık kapmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini almak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinin çiçeğini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin çiçeğini atmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinden çiçek almak sabit geliri olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments