Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin arkasından ağlamak

Rüyada gelinin arkasından ağlamak

Rüyada gelinin arkasından ağlamak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak kazancın gittikçe artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkasından ağlamak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak sıkıntının günden güne artacağına, el üstünde tutulacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments