Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından ağlamak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak zorlukların aşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada babanın arkasından ağlamak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments