Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin arkasından ağlamak

Rüyada eşinin arkasından ağlamak

Rüyada eşinin arkasından ağlamak hasta olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iyileşme göstereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ölenin arkasından ağlamak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mevkie edineceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü arkasından ağlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin arkasından ağlamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments