Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak ticaretinin ilerleyeceğine, emellere ulaşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın arkasından ağlamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin arkasından ağlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, aşık olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak başın borçlularla belaya gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölenin arkasından ağlamak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işarettir.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak ardından yeni bir işe gireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin arkasından ağlamak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments