Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehidin arkasından ağlamak

Rüyada şehidin arkasından ağlamak

Rüyada şehidin arkasından ağlamak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehitlere ağlamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada şehide ağlamak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, de zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek kazancının epey düşeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Rüyada şehidin dirildiğini görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin şehid olduğunu duymak dünya malına doymak bilmeyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Rüyada şehitler görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada şehitlik görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments