Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Rüyada ölü arkasından ağlamak sağlık sorunlarının geçici olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından ağlamak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, işlerin düze çıkarılacağına işarettir.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, geçim derdine gireceğine tabir olunur.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada birinin arkasından ağlamak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments