Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinimi görmek

Rüyada gelinimi görmek

Rüyada gelinimi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, değer göreceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Rüyada gelinimi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada evden gelin çıkarmak özel hayatının da yolunda gideceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada komşu gelini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelin buketi tutmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada gelin olduğunu görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalettir.

Rüyada birini gelin görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada geline küpe takmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, rahatının yerinde olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir gelin görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak hasretlerin biteceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments