Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gelin görmek

Rüyada bir gelin görmek

Rüyada bir gelin görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir gelin gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Rüyada gelinle kavga etmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin bebek görmek alım zorluğu yaşamayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlı gelin görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadını gelin görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gelin süslemek inancından ödün vereceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kazancının artacağına, alamet eder.

Rüyada evinde gelin görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski gelinini görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments