Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden gelin çıkarmak

Rüyada evden gelin çıkarmak

Rüyada evden gelin çıkarmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, donatacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden gelin çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada evden gelin çıkarmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada evden gelin çıkmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evde gelin görmek sürekli tartışacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada eve gelin almak geçim sıkıntısının olmayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin evi hazırlamak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada eve gelin geldiğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni gelin evi görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, musibetlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments