Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin damat fotoğrafı gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada damat ve gelin görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin damat resmi görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada iki gelin iki damat görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments