Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline para takmak

Rüyada geline para takmak

Rüyada geline para takmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada geline para takmak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Rüyada geline para takmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada gelinine altın takmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geline bilezik takmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Rüyada geline inci takmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, onlara hayrının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde geline altın takmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada geline altın kolye takmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak kişinin kazancının çoğalacağına, endişelerin sona ereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments