Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna küpe takmak

Rüyada buruna küpe takmak

Rüyada buruna küpe takmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada buruna küpe takmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Rüyada buruna küpe takmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, takdir edileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada buruna hızma takmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada buruna piercing takmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağa küpe takmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine altın küpe takmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek küpe takmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci küpe takmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments