Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına küpe takmak

Rüyada başkasına küpe takmak

Rüyada başkasına küpe takmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, her şeyin yenileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasına küpe takmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak sevinç ve mutluluğa, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak ticaretinin gelişeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok küpe takmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Rüyada tek kulağa küpe takmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada siyah inci küpe takmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments