Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe küpe takmak

Rüyada bebeğe küpe takmak

Rüyada bebeğe küpe takmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe küpe takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Rüyada bebeğe küpe takmak sıkıntılarından kurtulacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kulağa küpe takmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada gümüs küpe takmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yolunun açılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Rüyada pırlanta küpe takmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada küpe takmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments