Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik alıp takmak

Rüyada bilezik alıp takmak

Rüyada bilezik alıp takmak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalet eder.

Rüyada bilezik alıp takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Rüyada bilezik alıp takmak fesada bulaşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik alıp takmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük alıp takmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, saygınlığa, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Rüyada saat alıp takmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada küpe alıp takmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük alıp takmak işlerinin sarpa saracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada birinden yüzük alıp takmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments