Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin teli görmek

Rüyada gelin teli görmek

Rüyada gelin teli görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada gelin teli gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Rüyada gelin teli almak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gelin teli görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, düzenin kurulacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teli taktırmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada tel toka çalmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tel yüzük görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, asil kimselerden çıkacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada zımba teli görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tele tırmanmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, lüksünün artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments