Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel yüzük görmek

Rüyada tel yüzük görmek

Rüyada tel yüzük görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastaysa şifa bulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayatın yoluna gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada tel yüzük gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Rüyada tel yüzük görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, mevki edineceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada tel peynir yemek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, rızkının kesileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tel sarmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada dişleri telli görmek şansının her zaman yaver gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada tel kapı görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinde tel görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik tellerinin koptuğunu görmek güvensizliğini yeneceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çelik tel görmek sadaka ya da zekat vereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, rütbe alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments