Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zımba teli görmek

Rüyada zımba teli görmek

Rüyada zımba teli görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerinin hızlanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zımba teli gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada tel zımba görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Rüyada zımba teli görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zımba görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tel kadayıf tatlısı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kar sağlayacağına, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Rüyada çelik tel görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek onu cesaretlendireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret etmektedir.

Rüyada dişlerine tel taktırmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada beyaz saç teli koparmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments