Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tele tırmanmak

Rüyada tele tırmanmak

Rüyada tele tırmanmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kazancın günden güne düşeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını yoluna koymaya, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tele tırmanmak gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada tel örgüye tırmanmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, zararların günden güne artacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada tele tırmanmak iş hayatının tamamen bozulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Rüyada tellere tırmanmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada dikenli tele takılmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saç teli yemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada telden çamaşır toplamak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada örgülü tel görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada inşaat teli görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yardım edeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments