Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin teli almak

Rüyada gelin teli almak

Rüyada gelin teli almak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, başka alanlara yöneleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eline haram para geçeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin teli almak gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Rüyada gelin teli almak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin teli görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada tel toka görmek borçlarının kapanacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik telli görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada dişleri telli görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada dişine tel taktırmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments