Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel toka görmek

Rüyada tel toka görmek

Rüyada tel toka görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tel toka gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada tel toka takmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tel toka çalmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel toka almak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada tel toka toplamak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tel toka bulmak muradının gerçekleşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tel toka görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel toka görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kendini her konuda geliştireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada saç tel toka takmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments