Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olmuş birini görmek

Rüyada gelin olmuş birini görmek

Rüyada gelin olmuş birini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, açların doyacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin olmuş birini gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada gelini öldürmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada ata binmiş gelin görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin olmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın gelini olmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinle kavga etmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelin üzerinde altın görmek üzüntülerinden kurtulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ayakkabısı aramak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, işlerini boşvereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments