Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek

Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek

Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelininin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir hayvanın doğum yaptığını görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasını doğum yaptığını görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalettir.

Rüyada doğum yapmış köpek görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Rüyada doğum yapamadığını görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum yapmak üzere olmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments