Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini öldürmek

Rüyada gelini öldürmek

Rüyada gelini öldürmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelini öldürmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, zor günlerin biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelini öldürmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin öldüğünü görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelini hazırlamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hem yıpranacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin düğün görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada evliyken gelin olmak sorunlarının sürekli artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments