Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek zor bir işe girileceğine, son model arabaya sahip olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve gelin görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve gelinlik görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada gelini gelinlikle görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments