Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve gelin görmek

Rüyada gelinlik ve gelin görmek

Rüyada gelinlik ve gelin görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve gelin gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikli gelin görmek çok zengin olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelini gelinlikle görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, büyük üzüntüler olacağına, daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments