Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip gelin olmak

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada gelin gelinlik görmek gözyaşı döküleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sevdiği birini kırmaya, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelini gelinlikle görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek zaferlere doymayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gelinlikli gelin görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments