Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve gelinlik görmek

Rüyada gelin ve gelinlik görmek

Rüyada gelin ve gelinlik görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına alamet eder.

Rüyada gelin ve gelinlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gelin gelinlik görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gelini gelinlikle görmek niyetlendiği işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik ve gelin görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments