Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek gelin olmak

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı gelinlikli gelin görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik ve gelin görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments