Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini gelinlikle görmek

Rüyada gelini gelinlikle görmek

Rüyada gelini gelinlikle görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada gelini gelinlikle gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gelini gelinlikle görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek yüklü bir miktar borç verileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelin ve gelinlik görmek istediği oranda da eğleneceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments