Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve altın görmek

Rüyada gelin ve altın görmek

Rüyada gelin ve altın görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, o kapıyı kapatacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına inanılır.

Rüyada gelin ve altın gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada geline altın bilezik takmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde geline altın takmak maddi gücünün katlanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinde altın görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gelinine altın takmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret eder.

Rüyada gelin ve altın görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek ileriye gideceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada geline altın vermek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gelin görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments