Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelecek görmek

Rüyada gelecek görmek

Rüyada gelecek görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kötü halin son bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelecek gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada geleceği önceden görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada gelecek görmek geniş geniş yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada gelecek tarihi görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada gelecekten haber almak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, dualarına karşılık alacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada para geleceğini duymak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geleceğe gittiğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, pişman olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments