Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece kar yağdığını görmek

Rüyada gece kar yağdığını görmek

Rüyada gece kar yağdığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece kar yağdığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada gece kar yağdığını görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk kar yağdığını görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilkbaharda kar yağdığını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret eder.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek rahatsızlık vereceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağustosta kar yağdığını görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments