Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece lambası görmek

Rüyada gece lambası görmek

Rüyada gece lambası görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gece lambası gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada gece lambası görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Rüyada mavi gece lambası görmek rızık elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulur.

Rüyada gece lambası almak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi lamba görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada lambayı kapatmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil lamba görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lamba takmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski gaz lambası görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments