Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin yavaşlayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, onu darda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada durgun gölde yüzmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine inanılır.

Rüyada temiz gölde yüzmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Rüyada tuz gölünde yüzmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatının daha kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gölde yüzmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine inanılır.

Rüyada van gölünde yüzmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments