Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezmek dolaşmak

Rüyada gezmek dolaşmak

Rüyada gezmek dolaşmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gezmek dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada gezmek dolaşmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla dolaşmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle dolaşmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede dolaşmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hak yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapı dolaşmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kabede dolaşmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments