Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada dolaşmak

Rüyada havada dolaşmak

Rüyada havada dolaşmak yarardan çok zarar getireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havada dolaşmak gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada havada dolaşmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üstsüz dolaşmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada dağlarda dolaşmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada tarlada dolaşmak kötü günlerin biteceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami dolaşmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, refaha erişileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada çorapsız dolaşmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir evde dolaşmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada uçurumda dolaşmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, gözyaşlarının dineceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments