Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe olduğunu söylemek

Rüyada gebe olduğunu söylemek

Rüyada gebe olduğunu söylemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, şaşkın olacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada gebe olduğunu söylemek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını gebe görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe fare görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet eder.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği gebe görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş gebelik görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, karanlığın biteceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments