Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe fare görmek

Rüyada gebe fare görmek

Rüyada gebe fare görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, birikim yapacağına, aradığı çareleri bulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gebe fare gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada gebe fare görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini gebe görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada gebelik testi pozitif görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi gebe görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını gebe görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe inek görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments